Friday, April 22, 2011

EARTH DAY FONT FREEBIES


SALAM ^ - ^

dah lama tak upload entry baru kat sini... Password blog pun dah hampir lupa... Berapa kali cuba baru dapat. Yang paling sadis ialah saya dah lupa terus password untuk akaun 4shared. so, kena bukak akaun baru plak untuk upload freebies ni... Untuk kali ni, saya telah menyediakan font khas sempena Hari Bumi.. So, kalau korang semua berminat nak dapatkan font rumput hijau untuk tulisan 'green' dan 'world' macam gambar Hafiy tu, jemput download di sini:

EARTH DAY FONT . ~if u hv ay problem to download this font. do e-mail me at ciku_nurul@yahoo.com.my. :)



Ops, sebelum terlupa, selain blog magicofcolours.blogspot, anda juga boleh cari saya di:

~ http://helmiyani.blogspot.com atau http://tupperwarefactory.blogspot.com ^ _ ^



~Earth day Font ialah 100% hak cipta saya! ^ _ ^ Doa-doakanlah saya sihat walafiat dan rajin untuk hasilkan freebies baru... tata!!




1 comment:

❤ inscollection ® said...

cmna nak dapatkan gmbar cantik2 tu..gambar bunga2 pe sumer tu..? wat sndiri ke..?